HERKESE MERHABA
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
HERKESE MERHABA
Öncelikli bu güzel ortamda sizlerle düşüncelerimi,görüşlerimi ve paylaşmaya değer bulduğum pek çok şeyi paylaşabilmem için bu foruma davet etmekle kalmayıp,birde bölüm ayırma inceligini gösteren,bu forumu hazırlayan ve yöneten değerli dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.
Aslında biraz daha başa dönerek teşekkür etmem gereken biri daha var ki;
Seçim döneminde üye oldugum TSF forumda, yaşanan o ateşli o şiddetli tartışmalar,günden güne daha da sevgisiz,saygısız bir hal alarak gerilen ortam yüzünden,kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettiğimi ve forumdan ayrılmayı düşündügümü söyledigimde,bana kalmamı ve güzelliklerin peşinden koşmamı tavsiye eden forum üyelerinden değerli bir isim...
Bu tavsiye olmasa belki de ben bunca degerli insanla tanışamayacak,hatta şuan burada bunları yazıyor olamayacaktım.
Kesinlikle özel ve güzel insanlar var bu forumda...
İsim isim söyleyip,kalanları ayırmak istemem ama bir Hüseyin Bey var ki mesela,yazılarının nasıl hayranıyım anlatamam
Başlarda bir yazısı yüzünden için için baya bir eleştirdigimi de itiraf etmeliyim.
Sonradan farkettim ki onu anlayabilmek için biraz zamana ihtiyaç varmış.
Aslında sandıgımın tam aksine,gökkuşağı gibi rengarenk bir insanmış meğer:)
Şimdi diyorum ki;
O yazsa ben okusam,O konuşsa ben dinlesem...Hatta O çalsa ben söylesem (ki kendisinden sözünü de aldım)
Kısacası hepinizi tanımaktan,aranızda bulunmaktan çok büyük keyif aldıgımı bilmenizi isterim.
Herkese sevgiler...
Aslında biraz daha başa dönerek teşekkür etmem gereken biri daha var ki;
Seçim döneminde üye oldugum TSF forumda, yaşanan o ateşli o şiddetli tartışmalar,günden güne daha da sevgisiz,saygısız bir hal alarak gerilen ortam yüzünden,kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissettiğimi ve forumdan ayrılmayı düşündügümü söyledigimde,bana kalmamı ve güzelliklerin peşinden koşmamı tavsiye eden forum üyelerinden değerli bir isim...
Bu tavsiye olmasa belki de ben bunca degerli insanla tanışamayacak,hatta şuan burada bunları yazıyor olamayacaktım.
Kesinlikle özel ve güzel insanlar var bu forumda...
İsim isim söyleyip,kalanları ayırmak istemem ama bir Hüseyin Bey var ki mesela,yazılarının nasıl hayranıyım anlatamam
Başlarda bir yazısı yüzünden için için baya bir eleştirdigimi de itiraf etmeliyim.
Sonradan farkettim ki onu anlayabilmek için biraz zamana ihtiyaç varmış.
Aslında sandıgımın tam aksine,gökkuşağı gibi rengarenk bir insanmış meğer:)
Şimdi diyorum ki;
O yazsa ben okusam,O konuşsa ben dinlesem...Hatta O çalsa ben söylesem (ki kendisinden sözünü de aldım)
Kısacası hepinizi tanımaktan,aranızda bulunmaktan çok büyük keyif aldıgımı bilmenizi isterim.
Herkese sevgiler...
ŞahMeran H. Fazlı- PİYON
Geri: HERKESE MERHABA
Merhabalar ŞahMeran Hanım size de
Bu çöplüğü sevdim...
Bu çöplüğü sevdim...
CENGİZ KESKİN- PİYON
1 sayfadaki 1 sayfası