Harun Taner rekor kırdı.
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Harun Taner rekor kırdı.
Harun Taner kendisine ait rekoru geliştirmek için Dresden Olimpiyatlarını kullandı ve bir günde 100 den fazla yorum yazarak yepyeni bir rekor kırdı.
Destekleyen bir sponsoru var mı?
Yeni rekor denemesi yapacak mı?
kendisinden öğrenmek isterdim.
Destekleyen bir sponsoru var mı?
Yeni rekor denemesi yapacak mı?
kendisinden öğrenmek isterdim.
Geri: Harun Taner rekor kırdı.
Antalya'da kendisine canımız ciğerimiz Harun Taner Abimiz şeklinde hitap ederiz.
Çok sevilir kendisi.
En azından benim tarafımdan sevilir.
Maalesef bildiğim kadarıyla bir sponsoru yok.
Geldiği yere kendi imkanlarıyla geldi.
Yine de kendisinin ehli sohbet bir insan olduğunu ve bu başarısının sırlarını şahsından dinlemenin hepimiz için örnek teşkil edeceğini, bu açıklamaların gelecek nesillere bırakılacak önemli bir miras olacağını belirtmek isterim.
Canımız ciğerimiz Harun Taner abimizi seviyoruz.
Özellikle OBAMA-MCCAIN çekişmesini TSF Forumda irdeleyişi müthişti, gülmekten yerlere yattım.
Harun Abi,
Zeki adamsın vesselam.
Not:TSF forum dahil pek çok yerde 'yü' 'forumdaşlar' vb lafları insanların da diline doladın.Yakında senin rekora talip olacak biri çıkarsa şaşırmam:) Herkes kendi muhalefetini yaratır:)Biz de muhalefet tutkumuzun esiri olarak onu desteklersek şaşırmam:)
Ben de zaten Harun Taner'le kapışacak bir babayiğit ne zaman çıkacak onu merak ediyorum.Bazı kehanetlerim de var:
Harun Taner ile kapışacak babayiğit dünyaya gelince 7 yıl forumlarda kuraklık olacak.
44 gün 45 gece davula vurulacak, zurnalar susacak
45 gün 44 gece zurnalara üflenecek, davullar susacak
5 dakika kadar da davullu zurnalı halaylar çekilecek, kımızlar içilecek, alaylar geçilecek.
Bizim gibi muhalifler forumlardan atılacak,
En son bir tane muhalefet kalacak bizi atan insanın içinde, o da; o yöneticinin vicdanıdır, onu da forumdan atınca başı göğe erecek.
Bina ile dana çoğalacak,
Danaya girmek için her yerde yedinci aranacak.Amma velakin Dünya nüfusu altıya bölündüğünden asla yedinci bulunamayacak!
Ak sakallı dedeler rüyalardan çıkıp forumlara girecekler.
Muhalif dedeler forumlardan atılıp günün belli saatlerinde il temsilciliklerine gidip imza atarak, kontrolde kalacaklar.
İki muhalifin yan yana gelmesi yasaklanacak.Üç muhalif yan yana görülürse başlarına odun ile vurulacak.
Forum sözleşmelerinde ''yönetim ne diyorsa doğrudur, yönetimi eleştirdiğim takdirde ciğerimin beş para etmediğini kabul ediyorum'' maddesi olacak.
Bir siyah adam FIDE'nin başına geçecek,
İklimler değişecek,
vb..
Aktif Muhalif
İbrahim Ethem AY
Çok sevilir kendisi.
En azından benim tarafımdan sevilir.
Maalesef bildiğim kadarıyla bir sponsoru yok.
Geldiği yere kendi imkanlarıyla geldi.
Yine de kendisinin ehli sohbet bir insan olduğunu ve bu başarısının sırlarını şahsından dinlemenin hepimiz için örnek teşkil edeceğini, bu açıklamaların gelecek nesillere bırakılacak önemli bir miras olacağını belirtmek isterim.
Canımız ciğerimiz Harun Taner abimizi seviyoruz.
Özellikle OBAMA-MCCAIN çekişmesini TSF Forumda irdeleyişi müthişti, gülmekten yerlere yattım.
Harun Abi,
Zeki adamsın vesselam.
Not:TSF forum dahil pek çok yerde 'yü' 'forumdaşlar' vb lafları insanların da diline doladın.Yakında senin rekora talip olacak biri çıkarsa şaşırmam:) Herkes kendi muhalefetini yaratır:)Biz de muhalefet tutkumuzun esiri olarak onu desteklersek şaşırmam:)
Ben de zaten Harun Taner'le kapışacak bir babayiğit ne zaman çıkacak onu merak ediyorum.Bazı kehanetlerim de var:
Harun Taner ile kapışacak babayiğit dünyaya gelince 7 yıl forumlarda kuraklık olacak.
44 gün 45 gece davula vurulacak, zurnalar susacak
45 gün 44 gece zurnalara üflenecek, davullar susacak
5 dakika kadar da davullu zurnalı halaylar çekilecek, kımızlar içilecek, alaylar geçilecek.
Bizim gibi muhalifler forumlardan atılacak,
En son bir tane muhalefet kalacak bizi atan insanın içinde, o da; o yöneticinin vicdanıdır, onu da forumdan atınca başı göğe erecek.
Bina ile dana çoğalacak,
Danaya girmek için her yerde yedinci aranacak.Amma velakin Dünya nüfusu altıya bölündüğünden asla yedinci bulunamayacak!
Ak sakallı dedeler rüyalardan çıkıp forumlara girecekler.
Muhalif dedeler forumlardan atılıp günün belli saatlerinde il temsilciliklerine gidip imza atarak, kontrolde kalacaklar.
İki muhalifin yan yana gelmesi yasaklanacak.Üç muhalif yan yana görülürse başlarına odun ile vurulacak.
Forum sözleşmelerinde ''yönetim ne diyorsa doğrudur, yönetimi eleştirdiğim takdirde ciğerimin beş para etmediğini kabul ediyorum'' maddesi olacak.
Bir siyah adam FIDE'nin başına geçecek,
İklimler değişecek,
vb..
Aktif Muhalif
İbrahim Ethem AY
IbrahimEthemAy- Mesaj Sayısı : 9
Ayyyyyyyyyyyyy! Müthiş! Şşşşşşşşşşşşşş.....
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Harun Taner'in rekoru kırılamaz değildir!
Harun Taner'in rekoru kırılamaz değildir!
Herhangi sıradan TSF forum üyesinin bile Harun Taner'in rekorunu kırabiceğini iddia ediyorum....
Hem de dillere destan olacak bir özgünlükte,
bekleyiniz...
Herhangi sıradan TSF forum üyesinin bile Harun Taner'in rekorunu kırabiceğini iddia ediyorum....
Hem de dillere destan olacak bir özgünlükte,
bekleyiniz...
En son tuncay.sen tarafından Ptsi Kas. 17, 2008 12:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : c)
Neden Harun Taner'in rakibi yoktur bilir misiniz?
Neden henüz kendi muhalifini yaratamamıştır?
Çünkü kendi rekorunu kendi kırmıştır.
Harun Taneri Saygıyla Selamlıyorum.
Aktif Muhalif
İbrahim Ethem AY
Neden henüz kendi muhalifini yaratamamıştır?
Çünkü kendi rekorunu kendi kırmıştır.
Harun Taneri Saygıyla Selamlıyorum.
Aktif Muhalif
İbrahim Ethem AY
IbrahimEthemAy- Mesaj Sayısı : 9
Harun Taner'i rakip olarak görmüyorum.
O beni rakip olarak gördü.
Dikkatini çekerim.
Benim rekorum henüz kırılmış değildir.
O beni rakip olarak gördü.
Dikkatini çekerim.
Benim rekorum henüz kırılmış değildir.
"ŞAH" olmuşun, artık bundan sora piyona terfi edersin Tuncay
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Ya bu lol bana Oğuz Aral'ın Avni'sini Anımsatıyor hep!
Hüseyin AKTAŞ- KALE
1 sayfadaki 1 sayfası