Merhabalar
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Merhabalar
Kutlay ve Tuncay beylerin davetlerine teşekkür ederim.
yü,
HT
yü,
HT
En son HarunTaner tarafından Cuma Kas. 07, 2008 8:44 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : değiştirme)
HarunTaner- PİYON
Merhabalar.. " adamım benim.."
"Harun Taner...Uslübuna bayılıyıyorum. Kendisini tanımıyorum ama o aşırı kiloların içinde pırıl pırıl bir kalp görüyorum. Adamım benim... "
...............
Harun Taner'e yapılan hoş yorum TSF de Dr.Murat Akdağ' a aittir.
Benim kendisi hakkında ki yorumumda ayrıca gelecektir.
...............
Harun Taner'e yapılan hoş yorum TSF de Dr.Murat Akdağ' a aittir.
Benim kendisi hakkında ki yorumumda ayrıca gelecektir.
En son tuncay.sen tarafından Cuma Kas. 07, 2008 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
İşimiz hoş-beş
Hoşgeldim,
Hoşgörüldüm,
Beşgittim!
Hoşgörüldüm,
Beşgittim!
En son HarunTaner tarafından Cuma Kas. 07, 2008 8:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : değiştirme)
HarunTaner- PİYON
Harun Taner'ce konuşabilmek...
"Harun Taner...Uslübuna bayılıyıyorum. Kendisini tanımıyorum ama o aşırı kiloların içinde pırıl pırıl bir kalp görüyorum. Adamım benim... "
...............
Yukarı da Harun Taner için yapılmış olan hoş yorum Dr.Murat Akdağ\' a aittir.Ve TSF de yapılmış olup tarafımca çok beğenildiği için buraya taşınmıştır.
Harun bey, çöplüğümüze ( ya sevdiğimiz bir abimiz öle dedi de oradan yapıştı yapışacak.. ama sevdim bu çöplük lafını..) hoşgeldin. Sefa getirdin.
Ben senin o çok beğendiğim yorumlarını derleyip toplayıp köşe yazısı bile yapmayı düşünüyorum. O kadar iz bıraktın bende. Harun Taner'ce konuşur olduk Akhisarlı arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde.
Harun Taner'ce dedim.. Kimse yadırgamasın... O gerçekten nevi şahsına münhasır bir kişiliktir...
her daim yü,
..................................................
1991 den itibaren sayısını bende unuttum Akhisar birinciliği
1991 Sertaç Dalkıran'a simultanede galibiyet
1992 Dr.Hüsnü Uçar'a simultane de galibiyet
2008 de GM Suat Atalık'a mağlubiyet. ( herkes yenilmişti zaten. tek tesellim en son terk edenlerden olmam.O yüzden galip saylanır bu yolda mağlup olan..)
...............
Yukarı da Harun Taner için yapılmış olan hoş yorum Dr.Murat Akdağ\' a aittir.Ve TSF de yapılmış olup tarafımca çok beğenildiği için buraya taşınmıştır.
Harun bey, çöplüğümüze ( ya sevdiğimiz bir abimiz öle dedi de oradan yapıştı yapışacak.. ama sevdim bu çöplük lafını..) hoşgeldin. Sefa getirdin.
Ben senin o çok beğendiğim yorumlarını derleyip toplayıp köşe yazısı bile yapmayı düşünüyorum. O kadar iz bıraktın bende. Harun Taner'ce konuşur olduk Akhisarlı arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde.
Harun Taner'ce dedim.. Kimse yadırgamasın... O gerçekten nevi şahsına münhasır bir kişiliktir...
her daim yü,
..................................................
1991 den itibaren sayısını bende unuttum Akhisar birinciliği
1991 Sertaç Dalkıran'a simultanede galibiyet
1992 Dr.Hüsnü Uçar'a simultane de galibiyet
2008 de GM Suat Atalık'a mağlubiyet. ( herkes yenilmişti zaten. tek tesellim en son terk edenlerden olmam.O yüzden galip saylanır bu yolda mağlup olan..)
Geri: Merhabalar
Evel de var beni bir kenera atmışlar, Harun gelmiş Harun! Haruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun kadar şişman Harun!İyiki beni bir kenara koymuşsunuz,kenara çekilin, ezilmeyin, siz bakmayın onun adının Harun Taner olduğuna, biz burada Harun TANKER deriz ona.... Değil mi Harun? Bici bici!
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Hoşbulduk.
ne güzel bütün dostlar burada.
Hüseyin hocam sözüm söz. Ebabil bir kuştur...
kafam kaşınmaya başladı.
kafam kaşınmaya başladı.
sefa.okanli- Mesaj Sayısı : 2
Sefa bey,
Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Kabak şekeri' nin tadı damağımda...
Umarım Sakarya' da herşey yolundadır.
Uzun zamandır TSF forumda da yoktunuz.
Doldum derseniz
Hüseyin Bey' in yanında size özel bir bölüm açabiliriz.
Saygılar...
Aramıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Kabak şekeri' nin tadı damağımda...
Umarım Sakarya' da herşey yolundadır.
Uzun zamandır TSF forumda da yoktunuz.
Doldum derseniz
Hüseyin Bey' in yanında size özel bir bölüm açabiliriz.
Saygılar...
Misafir- Misafir
"Ebabil bir kuştur..." (Sefa Okanlı)
Sözün gerisi burada şimdilik yoktur, çıkarsa hep beraber "hamama götürüp bırakıp" gelelim.... Hep beraber götürelim ki birbirimize şahitlik edelim; yalnızca bırakıp geldiğimize dair...
Sözün gerisi burada şimdilik yoktur, çıkarsa hep beraber "hamama götürüp bırakıp" gelelim.... Hep beraber götürelim ki birbirimize şahitlik edelim; yalnızca bırakıp geldiğimize dair...
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Hüseyin hocam
hani trombosit meselesi.
sizde kafamı kaşıyacaktınız. ben halen sözümdeyim. az kaldı
saygılarımla.
Sefa Okanlı
hani trombosit meselesi.
sizde kafamı kaşıyacaktınız. ben halen sözümdeyim. az kaldı
saygılarımla.
Sefa Okanlı
sefa.okanli- Mesaj Sayısı : 2
sefa.okanli demiş ki:Hoşbulduk.
kafam kaşınmaya başladı.
Sefa bey, aramıza hoş geldiniz diyemiyeceğim, zaten hep aramızdaydnız.
Sefa Bey
Anladım ve senden sonra hemen Ece hanımı aradım, Anıl'a bu gün trombosit gerekli imiş.
Anladım ve senden sonra hemen Ece hanımı aradım, Anıl'a bu gün trombosit gerekli imiş.
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Hüseyin AKTAŞ demiş ki:Evel de var beni bir kenera atmışlar, Harun gelmiş Harun! Haruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun kadar şişman Harun!İyiki beni bir kenara koymuşsunuz,kenara çekilin, ezilmeyin, siz bakmayın onun adının Harun Taner olduğuna, biz burada Harun TANKER deriz ona.... Değil mi Harun? Bici bici!
Tanker konusu unutuldu?
Forumunuz Hayırlı Olsun
Merhaba Arkadaşlar;
Güzel ve yeni bir satranç forumuyla tanışmanın sevincini yaşıyorum. Emeği geçen bütün arkadaşları kutlarım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla...
İhsan KILIÇ
Güzel ve yeni bir satranç forumuyla tanışmanın sevincini yaşıyorum. Emeği geçen bütün arkadaşları kutlarım.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Sevgi ve Saygılarımla...
İhsan KILIÇ
ihsankilic- Mesaj Sayısı : 6
Benim minikler Harun abilerine kilosundan dolayı "Taner" yerine "Tanker" demişler, bu da Harun'un hoşuna gitmekle birlikte, biraz zayıflamasına yol açmıştı. İsim babası sanırım Çağatay Burcu olsa gerek. Özgür'den çağırabilirsiniz.
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Teşekkür ederim Tuncay Bey,
İhsan Çok kibarsın, Azıcık tsf'ye de ihraç yapar mısın
Misafir misafiri sevmez, ev sahibi hiç birini sevmez imiş. Ama ben İhsan'ı Efe'yi yendiği günden beri çok severim...
Sevgiler Kardeşim.
Misafir misafiri sevmez, ev sahibi hiç birini sevmez imiş. Ama ben İhsan'ı Efe'yi yendiği günden beri çok severim...
Sevgiler Kardeşim.
Hüseyin AKTAŞ- KALE
Sevgi dileklerin için teşekkürler Hüseyin Abi,
Mesajında Efeyi yendiğimden beri çok sevdiğini yazmışsın, Efe senin oyuncun değilmiydi:)
Bir de abi tsf ye ihraç olayını da tam anlamadım biraz açarsan sevinirim.
Saygılarımla...
Mesajında Efeyi yendiğimden beri çok sevdiğini yazmışsın, Efe senin oyuncun değilmiydi:)
Bir de abi tsf ye ihraç olayını da tam anlamadım biraz açarsan sevinirim.
Saygılarımla...
1 sayfadaki 1 sayfası