AKHİSAR SATRANÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DEMOKRASI Mİ? DEMEKRASI Mİ?

DEMOKRASI Mİ? DEMEKRASI Mİ? Empty DEMOKRASI Mİ? DEMEKRASI Mİ?

Mesaj  SuleymanKahraman Ptsi Kas. 10, 2008 10:20 pm

Sayın değerli dostum Dr.Tuncay Bey DEMEKRASİ ve SEÇİMLER ile ilgili TSF formunda yazdığım yazıda esinlenerek çok güzel espirili şeyler yazmış.Espirilerin için çok teşekürler
ANCAK ben DEMOKRASİ yi Bilerek DEME KRASİ Olarak yazdım. Çünkü dememiz,konuşmamız,özgür düşünmemiz hep yasaklarla çevrili. TSF seçimleri milyonlarca satranç severi ilgilendirirken SADECE 183 DELEGE Oy kullanacaktı. Buda Türkiye'miz de yaşanan demokrasi benzeri olacaktı .Sonuçta 160 delege oy kulandı.Milyonların adına karar verecek ekibi seçti. Umarım bu ekip milyonların sesi olur. Bizlere yeni milyonlar katar ve daha çok büyürüz.
Biz gerçek DEMOKRASİ yi toplum olarak anlayıp kullandığımız zaman şuandaki çoğu sorunlarımız da kendiliğinden sona ermiş olacaktır.Yani susan, sorgulayamayan bir toplum yerine, konuşan,sorgulayan bir topluma ulaştığımız zaman güneşli ve güzel günleri hep birlikte yaşayacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle güzelim Akhisar'ın güzel satranç sever insanlarına selam ve saygılar
SuleymanKahraman
SuleymanKahraman

DEMOKRASI Mİ? DEMEKRASI Mİ? Empty Geri: DEMOKRASI Mİ? DEMEKRASI Mİ?

Mesaj  Misafir Ptsi Kas. 10, 2008 11:23 pm

demokrasi
demekrasi
deymerahsi
deymerahit
deyme-rahatıma
Sandıktan çıkan oyların kaçı satranççılarındır?
Bürokrat oyları nereye kaymıştır?
Kim kimi satmıştır?
Bilen, duyan, gören var mı?

Misafir
Misafir