AKHİSAR SATRANÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı.

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı.

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 1:12 pm

Akhisar da uzun yıllar satranç hizmeti verdikten sonra halen İzmirde yaşamakta olan Süleyman Kahraman Hocamız TSF forumundan çıkartılmıştır. Neden çıkarıldığını anlamaya çalışıyorum..
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

http://www.akhisarhaber.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=li

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty Geri: Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı.

Mesaj  Misafir Paz Kas. 09, 2008 1:17 pm

Misak-ı Milli Ali Şefik İlköğretim Okulu' ndan emekl olan il hakemi Süleyman Kahraman hocamız TSF forumda yazdığı 5. mesajından sonra forumdan atıldı.

Kendiside İzmir' de satranç adına sıkıntılı günler geçiren Süleyman hocamız, turnuvalarda il hakemi olmasına rağmen kendisine görev verilmemesinden, hakemler arasında tekelleşme yaşanmasından şikayetçiydi.

Nediyelim. Artık buraya bekleriz...

Misafir
Misafir

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty Geri: Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı.

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 1:18 pm

Süleyman Hocamızın eleştirileri olmuştu..TSF forumuna yeni üye olmuş olan Süleyman hocamızın TSF de ki tüm yorumlarını biri buraya taşıyabilir mi?.. Benim epey işim var. Yazılar hazırlamam lazım..
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty İZMİR'den Hüseyin AKTAŞ'a TEŞEKÜRLER ve DSM

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 5:54 pm

Konu: İZMİR'den Hüseyin AKTAŞ'a TEŞEKÜRLER ve DSM ( 291 kere okundu)
Süleyman Kahraman

İZMİR'den Hüseyin AKTAŞ'a TEŞEKÜRLER ve DSM
« - : 10/30/08 22:33:33 » Alıntıyla cevapla » Düzenle
Sayın AKTAŞ
Sizi tanıma fırsatım olmadı.Ancak yazı ve görüşlerinizi İzmir 'den ilgi ve severek takip ediyorum.
İzmir de ki Düşün Satranç Merkezi (DSM) hakkındaki görüş ve düşünceleriniz için çok teşekürler. Bizim İzmir de bunları söylememiz gerekirken siz yüzlerce km uzaklarda sesimiz oldunuz adeta.
Gerçekten T.S.F nin son 3-4 yılda DSM ye karşı kulandığı orantısız güç ve linç etme politikası başta İzmir ve Türkiye Satarncı adına çok büyük kayıp olmuştur.
İzmir'in satranç yöneticileri DSM tarafaından üretilen o güzelim satranç takımlarını sanki afaroz edercesine özelikle kullanmadılar. Kullanmak isteyenlerde neredeyse karşı çıktılar. Hatta 3 yıl önce yapılan bir turnuvada DSM takımları 2.turdan sonra toplatıldı yöneticilerimiz tarafından.
Oysa ki başta İzmirli satranç severler ve DSM yi bilen herkes başta Emine Hanım ve Attila Beyin Satranç adına ne tür özverilerde ve kendilerinden fedakarlık yaparak çalıştıklarını bilirler.
Satrançta BİZ BİR AİLEYİZ ilkesinden haraket ederek, umarım Sayın Başkanımız Ali Nihat YAZICI yaptıkları bu çok büyük hatalarını görürler.düzeltirler ve DSM yi yeniden kazanırlar.
Başta yüzlerce km uzaklarda İzmir'in sesi olduğunuz için binlerce kez TEŞEKÜRLER sayın AKTAŞ ve birgün sizi İzmir de ağırlamak benim için onur olacaktır.
Hoşça ,dostça ve hep mutlu kalın.SAYGILAR
SÜLEYMAN kAHRAMAN

http://www.tsf.org.tr/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=iletisim;action=display;num=1225398813

En son tuncay.sen tarafından Paz Kas. 09, 2008 6:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty FEDERASYON SEÇİMLERİ VE DEMEOKRASİ

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 5:56 pm

FEDERASYON SEÇİMLERİ VE DEMEOKRASİ
« - : 10/18/08 23:01:18 »
Demeokrasi tarihsel olarak uğruna binlerce yıl savaş verilmiş. milyonlarca kişinin öldüğü.Ve maalesef herkesimin kendi çıkarları doğrulutusunda ifede etmeye çalıştığı bir kavramdır.
Bence de en geçerli tanımı ise:Herkesin başka kişilerle zarar vermeden .incitmeden kendi görüş ve düşüncelerini özgürce afade etmesi gereken bir kavramdır.
Tüm Federasyonlarda olduğu gibi Satranç Federayonumuzda da Bir seçim yaşanacak ve Ülkemizde ki demekrasiye benzer bir demeokrasi içinde seçimler gerçekleşecek.
Tahimini olarak 200 ,000 lisanlı sporcumuzla .10.000 yakın hakem ve antörönörmüzle Haklı olarak övünme hakını elde etiğimiz bir Satranc Federesyonu seçimi yapılacak.
Bu seçimde ne yazık ki mevzuattan kaynaklanan nedenlerden ötürü SADECE 183 kişi oy kulanabilecek
OYSAKİ gönül isterdiki tüm lisanslı sporcularımız hakem ve antörönerlerimiz.İl ve İlçe Başkanlarımız oy kulanabilsele.
Seçim Sadece Ankara da değil,Tüm ilerimizde yapılabilseydi. Bu ne şahane bir demeokratik katılım olurdu.
DÜŞÜNÜYORUM ve hayal ediyorum öyle günler ve seçimler mutlaka bir gün yaşanacak ve yaşanmalıda
Bu vesile ile Seçimde yarıçacak Grup ve kişilere Bir satranç sever olarak başarılar dilerim ve kim seçilirse seçilsim mutlaka Satranc adına daha güzel günler yaşatacak, kitleleri kucaklayacak ve bizi Futbol Federesyonunuda geçeçek bir duruma getirecek
Tüm Satranç Severlere başarı.sağlık ve mutluluklar dileğimle..

SÜLEYMAN kAHRAMAN

http://www.tsf.org.tr/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=iletisim;action=display;num=1224360078

En son tuncay.sen tarafından Paz Kas. 09, 2008 6:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty İZMİR SATRANÇTA NELER OLUYOR VE YANITLAR

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 6:00 pm

İZMİR SATRANÇTA NELER OLUYOR VE YANITLAR
« - : 09/27/08 21:19:11 » Alıntıyla cevapla » Düzenle
Türkiye 'mizin Satranç severleri ve dostları
İzmir satrancı ile ilgili bir yazı ve gelen yanıtları okudukça tespitlerimde ne kadar haklı ve duyarlı olduğumu daha iyi anladım. ŞÖYLE ki:
1- İzmir de çok güzel ve nitelikli oyuncuların yetiştiği bir gerçek ve bu oyuncauları tebrik ederim ancak sayısal olarak bir elin parmakları kadar bile değil.
2-Daha önce ki yazımda özet olarak açıkladığım olayları bireye indirmeği terbiyem ve kültürüm gereği yapmadım.
3-İzmir de Satranç yönetimini elinde bulunduranlar Şu an yaşadığım 600 bin nüfuslu Buca da hiç bir çalışma yapmamaları Tabi ki Tüm İzmir de de yapmamaları onları vicdanen olarak rahatlatıyor mu
3-Sadece İzmir e 90 km uzaklaıkta olan Akhisar a yüzlerini çevirip orada yapılan çalışmaları GÖRÜP UTANC DUYMUYORLARI MI?
4-Son 5 yıldır İzmir de yeni hiç bir turnuva yaratamanın ezikliğini yaşamıyorlar mı?(İlk kez bu yıl yapılan Narlıdere Turnuvası hariç ki bu turnuvayı yaratan arkadaşlara binlerce teşekürler)
5- Umarım ki yeni seçim döneminde sonra Satranç Yöneticilerimiz yeni yüzlerle ve yeni atılımlalara gerçekten İzmir i Satrançta çok ileri götürürler. Bu dilek ve özlemimle Tüm satranç severlere saygılar

SÜLEYMAN kAHRAMAN

http://www.tsf.org.tr/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=iletisim;action=display;num=1222539551
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty DEMEOKRASİ= ??

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 6:11 pm

Süleyman Kahraman demiş ki:FEDERASYON SEÇİMLERİ VE DEMEOKRASİ
« - : 10/18/08 23:01:18 »
Demeokrasi tarihsel olarak uğruna binlerce yıl savaş verilmiş. milyonlarca kişinin öldüğü.Ve maalesef herkesimin kendi çıkarları doğrulutusunda ifede etmeye çalıştığı bir kavramdır.
Bence de en geçerli tanımı ise:Herkesin başka kişilerle zarar vermeden .incitmeden kendi görüş ve düşüncelerini özgürce afade etmesi gereken bir kavramdır.
Tüm Federasyonlarda olduğu gibi Satranç Federayonumuzda da Bir seçim yaşanacak ve Ülkemizde ki demekrasiye benzer bir demeokrasi içinde seçimler gerçekleşecek.
Tahimini olarak 200 ,000 lisanlı sporcumuzla .10.000 yakın hakem ve antörönörmüzle Haklı olarak övünme hakını elde etiğimiz bir Satranc Federesyonu seçimi yapılacak.
Bu seçimde ne yazık ki mevzuattan kaynaklanan nedenlerden ötürü SADECE 183 kişi oy kulanabilecek
OYSAKİ gönül isterdiki tüm lisanslı sporcularımız hakem ve antörönerlerimiz.İl ve İlçe Başkanlarımız oy kulanabilsele.
Seçim Sadece Ankara da değil,Tüm ilerimizde yapılabilseydi. Bu ne şahane bir demeokratik katılım olurdu.
DÜŞÜNÜYORUM ve hayal ediyorum öyle günler ve seçimler mutlaka bir gün yaşanacak ve yaşanmalıda
Bu vesile ile Seçimde yarıçacak Grup ve kişilere Bir satranç sever olarak başarılar dilerim ve kim seçilirse seçilsim mutlaka Satranc adına daha güzel günler yaşatacak, kitleleri kucaklayacak ve bizi Futbol Federesyonunuda geçeçek bir duruma getirecek

Literatürümüze yeni bir kelime getiren Sevgili Süleyman Kahraman Hocamızın ellerinden öpüyorum..

demeokrasi????

şöyle bir şeyler var belki uzaktan yakından ilgisi vardır :

1. demokrasi
2. demokrağsi
3. democracy
4. demokrasi dur
5. demet karaali
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

Süleyman Kahraman da TSF forumundan çıkartıldı. Empty DEMEOKRASİ= ??

Mesaj  tuncay.sen Paz Kas. 09, 2008 9:27 pm

Demokrasi kültürünü henüz içine yeterince sindirememiş bir toplum olduğumuzdan bu kelimeyi bilerek ve isteyerek seçtiğini düşünmeye başladım..
dur bakalım Süleyman Hocamızı da dinlememiz lazım.
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

- Similar topics