AKHİSAR SATRANÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akhisar Satranç Forum

3 posters

Akhisar Satranç Forum Empty Akhisar Satranç Forum

Mesaj  Mesut AVCI Cuma Kas. 07, 2008 3:39 pm

Sayın Satranç Severler!

Merhaba!
Manisa İli 2007 de 4000 lisanslı oyuncusuyla Türk satrancına katkısı olan yörelerden.
Süper Ligde takımı olması da ayrıcalığı.
Ayrıca;
Manisa Satranç gazetesi, yıllardan beri satranç haberlerini ücretsiz olarak yaymaya devam ediyor.
8 Kasım da ,Kurucusu ve yayıcısı olan Sayın Mehmet Albayrak , her konuda destekleyen İl Temsilcimiz Sayın Aslan Goler, Genel Kurul üyelerimize, gazetenin Ekim ayı sayısını dağıtacaklarına eminim.
Yetmemiş.
Sayın Goler in emeklerini her harfinde gördüğümüz TSF Satranç Sitesi dışında,Sayın Albayrak ve arkadaşlarının çalışmaları özel bir Manisa Satranç Sitesinde birleşmiş.Kutlarım.
Akhisar Haber sitesini ve Tsf forumunu geyik muhabbetleriyle sulandıran Akhisar lı Satranççı forumkolikleri bundan böyle kendi sitelerinde geyiklenmelerini sağlamak için ,biz de Akhisar Satranç forumumuzu kurduk.Kendi çöplüklerinde eşelensinler diye.(!)

www.akhisarsatranc.yetkin-forum.com

Saygılarımla!/mesutavcı
Mesut AVCI
Mesut AVCI
Admin

https://akhisarsatranc.yetkin-forum.com

Akhisar Satranç Forum Empty Geri: Akhisar Satranç Forum

Mesaj  Hüseyin AKTAŞ Cuma Kas. 07, 2008 3:50 pm

Elinize, bilincinize sağlık Mesut Bey.

Buradaki "geyikler" doğadaki geyiklerden çok "yaşar"...

Hiç bir avcı vuramaz onları. (Mesuuud Avcılar zaten vurmaz.)Ama vuracak olanı avlayacak avcılar da var.( Değil mi Tuncay?...)

Not: "yaşar" sözcüğü bizim bölgede geyiklerin yaşı için söylenir.
Söz gelimi; "bu geyik kaç yaşar?" sorusuna; "bu geyik 5 yaşar!" diyerek, geyiğin yaşı belirtilmiş olur.
Hüseyin AKTAŞ
Hüseyin AKTAŞ
KALE
KALE

Mesaj  tuncay.sen Cuma Kas. 07, 2008 3:53 pm

Tsf forumunu geyik muhabbetleriyle sulandırdığımı düşünmüyorum. Öyle görüldüysem en azından bulandırmadığım için kendi adıma sevineceğim.

Derdimi, amacımı, projelerimi, olaylar ve tartışmalar karşısında ki duruşumu kısacası sevdamı yansıtmanın adına "geyiklenme" denilemeyeceğini de çok iyi biliyorum.

Kendi çöplüğün de eşelenme biçiminde tasvir edilen bir bakış açısının espritüel olmakla birlikte, ancak "geyiklenme"yle ortaya çıkabileceğini görebilirsiniz.

Ben adına illa öyle denilmesi gerekiyorsa gocunmam, kendi çöplüğüm de zaten eşelenmekteyim.

Çöplüğümün çok büyük ve oldukça da geri dönüşümlü olduğunu da vurgulayarak; tüm Türkiye den katılımcılara da fazlasıyla yetecek kadar geniş bu "çöplüğü" hep birlikte eşelemeye davet ediyorum.
Biz eşelemeyi de öğrenmiş oluruz. Ve eşeledikçe nelerin atılacağını nelerin geri dönüşüm olarak kazandırılacağını hep birlikte görmenin keyfine varmış oluruz.

Ülkenin "göz bebeği" olan bu çöplükte, misafirlerin kendileri evlerinde ki gibi rahat ettirildiğini, bu "farkı yaşayanlar" dan sorarak öğrenebilirsiniz.

Herkesi "çöplüğümüzün" farkını yaşamaya davet ediyorum..

"Farkını" yaşamak isteyenler için "çöplüğümüz" bir tıklanma kadar yakındır:

www.akhisarsatranc.yetkin-forum.com

sevgilerimle
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

http://www.akhisarhaber.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=li

Mesaj  Hüseyin AKTAŞ Cuma Kas. 07, 2008 4:10 pm

Arkadaşlar dil canlıdır!

Her sözcük doğar, büyür, kendine benzer bir varlık bırakarak ölür...

"Geyiklenmek" yeni doğdu, erkekliğini ar etmeyip Mesut abi mi doğurdu bilmiyorum ama, azıcık elinden tutalım bu bebeğin:

geyikleniyorum
geyikleniyorsun
geyikleniyor

geyikleniyoruz
geyikleniyorsunuz
geyikleniyorlar

Hı?
Olacak gibi!

Hadi len
get geyiklen!

"Kırk yıl dağda gezdim geyikler ilen
Haberim duyarsın peyikler ilen