ÖĞRETMENİME DOKUNMAYIN
1 sayfadaki 1 sayfası
ÖĞRETMENİME DOKUNMAYIN
Sayın Satrançseverler!
TSF nin en büyük projesi Milli Eğitim Protokolü ve !. Kademe Yardımcı Antrenör Seminerleridir.
Sakın bu çalışmaları yaparken TSF ,ekonomik katkıda bulundu demeyin.Kendisine kaynak ta yaratmıştır.
Bu da bir türlü kaynak yaratmadır.
Yakın çevremde Kursları açmak kolay olmadı.Adayları seminerlere kayıt etmek hiç te kolay olmadı.
Yüzbaşı Bekir Sami gibi; yöremde köy köy ,Okul okul dolaşmadan, Okul müdürlerine Satranç kitabı hediye etmeden ,bazı okullarda nezaketen kovulmadan,taksitli kurs ücreti kabul etmeden, 150 okulu bazılarına 3 defa gitmeden olmadı.Buna rağmen ilkinde 56 kişi toplaya bilmek kolay olmadı.
Proğram dışı Yrd.Antrenör Kursu açmak daha da zor oldu.
Ve sonunda ne mi oldu.
Akhisar yöresinde 50 lisanslı oyuncu varken 1000 oldu.
Manisa ya yaş gruplarına 20 kişi giderken,2007 de Akhisarda 450 kişilik yaş grupları birinciliği yapıldı.
Karşılığında 3 yılda bir ilçeden 40 milyara yakın kaynak seminer+sporcu vize +turnuva katkı ve hakem, antrenör vize ücretleri olarak eksiksiz olarak tsf ye aktarıldı.
Ürettiğimiz kaynaktan hakem ve organizasyon ücretleri dahil, nemalanmadan yapıldığını bilmekte fayda var.
Üstün formasyonlu arkadaşlarımızı bekleyelim mi?
Oradaki köye Aylık 120 ytl ye gidecekler mi?
Turnuvalara ve Türkiye yaş gruplarına kendi olanaklarıyla gidecekler mi?
Ne yapalım. Köylerimize satrancı sokmayalım mı?
Çarıklı satranç sevdalarını hor görmeyin.
Onlar hiç bir grubun adamı da değil.
Tek sevdaları Satranç.
Onlar ellerindeki kaynaklarla Satranç alfabesini öğretiyorlar.Turnuvalara oyuncu yolluyorlar.Lisans çıkarıyorlar.
Eleştirenlerin açacakları Satranç merkezlerine elaman yetiştiriyorlar.
Buyurun açın Satranç merkezlerini.Rezerv hazır.
Ne olur benim öğretmenlerimi hor görmeyin.
Birde bu açıdan bakınız diye düşünüyorum.
Saygılarımla!
mesutavcı
TSF nin en büyük projesi Milli Eğitim Protokolü ve !. Kademe Yardımcı Antrenör Seminerleridir.
Sakın bu çalışmaları yaparken TSF ,ekonomik katkıda bulundu demeyin.Kendisine kaynak ta yaratmıştır.
Bu da bir türlü kaynak yaratmadır.
Yakın çevremde Kursları açmak kolay olmadı.Adayları seminerlere kayıt etmek hiç te kolay olmadı.
Yüzbaşı Bekir Sami gibi; yöremde köy köy ,Okul okul dolaşmadan, Okul müdürlerine Satranç kitabı hediye etmeden ,bazı okullarda nezaketen kovulmadan,taksitli kurs ücreti kabul etmeden, 150 okulu bazılarına 3 defa gitmeden olmadı.Buna rağmen ilkinde 56 kişi toplaya bilmek kolay olmadı.
Proğram dışı Yrd.Antrenör Kursu açmak daha da zor oldu.
Ve sonunda ne mi oldu.
Akhisar yöresinde 50 lisanslı oyuncu varken 1000 oldu.
Manisa ya yaş gruplarına 20 kişi giderken,2007 de Akhisarda 450 kişilik yaş grupları birinciliği yapıldı.
Karşılığında 3 yılda bir ilçeden 40 milyara yakın kaynak seminer+sporcu vize +turnuva katkı ve hakem, antrenör vize ücretleri olarak eksiksiz olarak tsf ye aktarıldı.
Ürettiğimiz kaynaktan hakem ve organizasyon ücretleri dahil, nemalanmadan yapıldığını bilmekte fayda var.
Üstün formasyonlu arkadaşlarımızı bekleyelim mi?
Oradaki köye Aylık 120 ytl ye gidecekler mi?
Turnuvalara ve Türkiye yaş gruplarına kendi olanaklarıyla gidecekler mi?
Ne yapalım. Köylerimize satrancı sokmayalım mı?
Çarıklı satranç sevdalarını hor görmeyin.
Onlar hiç bir grubun adamı da değil.
Tek sevdaları Satranç.
Onlar ellerindeki kaynaklarla Satranç alfabesini öğretiyorlar.Turnuvalara oyuncu yolluyorlar.Lisans çıkarıyorlar.
Eleştirenlerin açacakları Satranç merkezlerine elaman yetiştiriyorlar.
Buyurun açın Satranç merkezlerini.Rezerv hazır.
Ne olur benim öğretmenlerimi hor görmeyin.
Birde bu açıdan bakınız diye düşünüyorum.
Saygılarımla!
mesutavcı
1 sayfadaki 1 sayfası