AKHİSAR SATRANÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mozaik

Mozaik Empty Mozaik

Mesaj  Mesut AVCI Çarş. Kas. 19, 2008 3:57 pm

Sayin Satrancseverler!Bir Ulkenin zenginligi Kultur mozaikidir. Renklerinin uyumu armoniyi olusturur. Siyah/beyaz ancak Besiktasa yakisir. Gri tonlar olmazsa keskin cizgiler toplumu yaralar. Renkli mozaikte renk cumbusu olmakla beraber HakimTon/Hakim Renk olmasi goruntuye her zaman damgasini vurur. Sayin Dr.Ulker in,Sayin Ozmen in, Sayin Av. Akdag in, Satrancci gozuyle Yonetim Kurullarinin yapisina yonelik kaygilarina katilmamak mumkun degil. Dusunceye saygi acisindan da elestirmem mumkun degil.Cerceve olarak yerden goge kadar haklilar. Icerik olarak sade bir yorumcu olarak COKGENIN baska bir acisindan bakmama izin veriniz. Yonetim Kurullari karar organidir. Teknik alt kurullarin olusturdugu projeleri cok yonlu tartisir, karara baglar. Yururlukte olanlardanda raporlar dogrultusunda gelisimini takip eder. Bu dogrultuda Yonetim Kurullarinda ; ANA FON OLARAK SATRANC AKADEMISYENLERI yaninda , Ekonomist, Organizator, Egitimci, Ustduzey Politikaci, Burokrat, Dis iliskiler uzmani Turizmci, sanatci ,bulunmasi zenginliktir. Boylelikle cevreye yalniz satrancci gozuyle bakilmaz. Kisiler her konumda bilgi sahibi olamazlar. Onemli olan Atin/Filin oynayacagi ortami yaratmak, isbilir, iyi isyapanlarin bir araya gelmesi veya getirilmesidir. Cogunun mesleklerini bilmedigim satranca hizmet yapmak icin gonul vermis, secilmis secilmemis adaylarin medeni cesaretini alkislamamam mumkun degildir. Saygilarimla.Mesut Avci
Mesut AVCI
Mesut AVCI
Admin

https://akhisarsatranc.yetkin-forum.com