AKHİSAR SATRANÇ FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SATRANÇ SPORU

2 posters

SATRANÇ SPORU Empty SATRANÇ SPORU

Mesaj  Şahin GERGİN Çarş. Kas. 12, 2008 9:41 pm

Değerli katılımcılar satranç sporunun faydası konusunda sanırım hiç konuşmaya gerek yok.Zararına inandıığımız birçok uğraşı için bile bir gayret bir fedakarlık hepimiz yaptığımız halde yararından emin olduğumuz bu spor için de birşeyler yapabiliriz.Kısır çekişmelerden uzak olmasını dilediğim bu forum bunu başarabilmeli.Bireysel olarak 'bana yararı olmayan spora gerek yok' gibi bir yaklaşım sergilersek bu tür iyi niyet ve sağduyu ile başlatıldığına inandığım forum vb. girişimlerin de güme gitmesine sebep oluruz.Ben şahsım adına imkanlarım dahilinde satranç turnuvası vb. çalışmalara elimden geldiğince vermkte olduğum desteği sürdüreceğimi buradan bir kez daha duyurmak istiyorum.Şerifcan Afacan vb. yavrularımız yeterki satranç istesin uyuşturucu,sigara,alkol vb. kötü alışkanlıklara yöneleceklerine satranç ve sporun her dalında,resim,müzik için talepte bulunsun unutmayalım bu çocuklara yarın geç olunca bu sporu ve diğer spor ve sanat etkinliklerini isteseniz de sevdiremezsiniz.Sanırım çoğumuz bunun farkında değiliz.Yarın çoluğumuzla çocuğumuzla gece olsun gündüz olsun 'sokağa çıksam acaba beni hangi sürprizler bekliyor ?' dediğimiz anda şimdi imkanımız olmasına yapmamız gerekenleri yapmadığımıza pişman olacağız.Ama ... umarım çocuk ve gençlerimize sahip çıkmada geç kalmayız.Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının 24 kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvasına sponsor olduğunu öğrendim.Çok sevindim.Tebrik ederim Mehmet Erdayıoğlu kardeşim..... (umarım diğer meslek odası, dernek vb. sivil toplum örgütlerine örnek olur)Elimden gelen desteği vereceğimi tekrarlayarak hepinize selamlar yolluyorum.nasıldı 'Biz bir aileyiz'di galiba aile isek aile gibi olmalıyız.

Şahin GERGİN

SATRANÇ SPORU Empty Şahin Gergin, aramıza hoş geldiniz.

Mesaj  tuncay.sen Çarş. Kas. 12, 2008 10:26 pm

Zeynelzade Halk Kütüphanesi Müdürümüz ve geleneksel Kütüphane Turnuvamızın mimarlarından Sayın Şahin Gergin'i aramızda görmekten mutluluk duydum.

Kendisi ile ilgili hazırlamış olduğum köşe yazım:

http://www.akhisarhaber.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=viewarticle&artid=310SATRANÇ SPORU 1

En son tuncay.sen tarafından Çarş. Kas. 12, 2008 10:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : fotoğraf ekleme)
tuncay.sen
tuncay.sen
ŞAH
ŞAH

http://www.akhisarhaber.com/modules.php?name=Kose_Yazilari&op=li

- Similar topics